IDAG ÄR JAG GLAD

för att jag fick reda på att jag kom in på Kulturama! Jag ångrade mitt val och gjorde ett sent omval och kom in! Happy Happy Happy! Mamma tyckte vi skulle fira så vi åkte till stan och shoppa massa kläder och fikade. Köpte ett par jeans och några några tröjor, behövdes! Vi har även bokat bussbiljetter till Öland! Jag, Frida, Tessie & Elvira åker dit den 4:de för Malin har landställe där, NAJS!

Bild från Elviras landställe förra sommaren

500 DAYS OF SUMMER

Såg just denna film och blev lite kär, den var så otroligt fin. Log under nästan hela filmen!


RAGOO - KINGS OF LEON

Jag & min syster har lyckats fånga världens jobbigaste förkylning. Lagom kul så här på sommarlovet! Nu sitter jag och lyssnar på musik och funderar på att krypa ner under täcket och kolla på en film, det låter ganska skönt. Godnattpuss!

Några saker jag köpte i England! Tröjan och solglasögonen kommer från Primark. Skjortan och Levi's shortsen är second hand och köpta på Beyond Retro. Och så äntligen mina efterlängtade röda converse!

LONDON

Nu är jag hemma! Jag har haft det jättemysigt och shoppat som en galning! Men fy vad det ska bli skönt att sova i min egna säng i natt! Här kommer några bilder från resan!


LONDON CALLING


Nu drar jag till London men min syster och mor! Hare bra alla!

FÅGEL PÅ FINGRET


Min nya fina ring från H&M!

VÄRLDENS SÖTASTE KUSINER


BILDER FRÅN IGÅR

Igår var jag med Elvira & Malin. Vi köpte kladdkaka, mjölk och jordgubbar. Sen satte vi oss på Elviras båt och bara njööt i solen! Sen kom Frida, då gav vi varandra massage. PEACE!

EN FINARE FRIDA FINNS INTE


NIONDE JULI


SUMMERBREEZE

Var ute med elviras båt igår med hennes familj och frida. Jättemysigt!


VACKRA STHLM

Nu kör jag igång igen! Jag har verkligen saknat bloggandet och nu ska jag sätta igång och blogga på så mycket jag vill! Jag kommer ihåg hur roligt det var att blogga på sommaren för då fotar man så himla mycket! I helgen var jag på peace & love, det var så oberskrivligt roligt! Men Malin har alla bilder så det får ni inte se förens jag har fått dom från henne!
När det gäller läsare kommer jag inte orka anstänga mig särskilt för att få några, jag bloggar, om ni gillar det kan ni föja mig. Om inte, så bloggar jag för mig själv! ;) Igår messade Anton mig och ville att vi skulle till Grönan och se Hassle så vi åkte det, kom en timme försent och missade honom! haha men där fann vi Frida och Elvira så vi promenerade hem med dom istället. Nu måste jag snart sova för ska upp och jobba imorgon, men imorgon är min SISTA dag. ASSKÖNT! oj vilket långt inlägg, PEACE!

RSS 2.0