NY BLOGG! NY BLOGG! NY BLOGG!

Vet ni vad? jag har en ny blogg!

mimmifoto.blogg.se

kolla gärna in den!

GRILLA

Var och grillade med massa folk från gamla skolan igår, det var trevlans! Nu är det bara två dagar kvar på sommarlovet! :(

PROMENAD

Hallo!
Igår var jag på ung08 med Klara, Edith och Lina. Det var inte jättekul eftersom det bara var fullt med massa fjortisar så vi promenarde vidare til Gamla Stan istället! Edith och jag lyckades också få en sombrero av en kille i en nachostånd. NAJS!

FREDAG DEN TRETTONDE

Hittade några bilder som är tagna två dagar innan skolavslutningen. Skulle inte banga på att befinna mig där nu!

Jag, Frida och Malin på stadsmissionen 6 Juni

12 AUGUSTI

Nu är det mindre än en vecka kvar på sommarlovet. Måste säga att det känns lite spännande men samtidigt så känns det hemskt att sommarlovet är slut! Snart ska jag och Klara gå och handla middag och sen ska vi kolla på lite filmer, NAJS! Idag får ni en bild på min vän Simon för han blir 16 idag, GRATTIS!


LUGGAD


BÄTTRE SENT ÄN ALDIRG

Hade inget att blogga om, så plötsligt slog det mig att jag inte har lagt upp en enda bild från Klaras student. Hah pinsamt!

ÖLAND

Nu är jag tillbaka efter några otroligt mysiga dagar på Malins landställe i Löttorp på Öland. Dom bestod av 7 timmars bussresa, massa bad, massa sol, lite regn, massa fina solnedgångar, mysig grillning, mycket monopolspelande. Allt för perfekt förutom att jag tappade min mobil ner mellan ett par klippor och ner i vattnet. Men sånt som händer!

innan vi åkte hem köpte vi fina vänskapsringar för 5 kronor i en automat!

TVÅ OCH EN HALV VECKA KVAR PÅ SOMMARLOVET

Idag är jag seg, åt frukost klockan två och kollade på true blood med dessa filurer, NAJS

GLASS OCH RÖDA CONVERSE

Haha jag känner att alla mina inlägg kommer upp på natten hah! Idag var jag med Frida Fjollan, inte sett henne på ett bra tag så det var NAJS! Vi köpte glass och kollade på 500 days of summer (andra gången för mig!) och halva remember me!

RSS 2.0