NEVER SEEN THE LIGHT OF DAY.Never seen the light of day - Mando Diao
En av få låtar som faktiskt får mig att gråta, kan inte riktigt sätta fingret på varför. En av världens bästa/finaste/vackraste låtar<3

MANDO DIAO.IDAG HAR JAG DRUCKIT SÅ MÅNGA KOPPAR TE SÅ JAG HAR TAPPAT RÄKNINGEN.

Min jävla förskylning vill aldrig försvinna! Det ända jag gör är att snora och hosta, dag ut och dag in. Att vara hemma och vara sjuk måste ju vara det tråkigaste som finns. Iallafall när man har varit det så mycket, fast måste erkänna att det kändes helt okej att krypa ner under det varma täcket i morse istället för att pulsa ut i den knähöga snön...

GRATTIS ELVIRA 16 ÅR!

Idag får alla önska våran finaste Elvira grattis på hennes 16årsdag! Vi drog in till favvofiket Stadsmissionen och drack varm choklad och myste. Grattis sötnos. Älskar dig!


Psst! ni missade väll inte att Elvira vann FRIDAS modelltävling? Gissa om vi är stolta? :)


I WANT TO SPRINGA TO THE SPRING.

Fy fan vad jag hatar det här vädret. Min kropp klarar inte av denna årstid länge. Jag måste ha vår nu, annars kommer jag hamna i koma eller något liknande. Snälla ge mig en varm dag i mitten på Maj så är jag nöjd!

CAMERA.

Hej alla fina. Gud vad skönt med fredag imorgon. Jag är bara för skoltrött så det finns inte, gymnasie ska man ha valt snart, NO-rapport ska va inne, Engelska text ska va inne, vi har fått världens jobbigaste SO/Svenska projekt. Och med att toppa allt så ligger NP och lurar bakom hörnet. Ikväll ska jag kolla på Biggest Loser och städa mitt rum. Pusskalas!

Mammas gamla analoga kamera.
Nikon d80 + Nikkor 50mm
f/1.8, 1/100, ISO 100

HAPPY HAPPY.

Hallå i lingonskogen!
Min uppdatering har verkligen varit usel! Jag måste bättra mig. Men idag är jag glad för jag har köpt ett nytt objektiv! Nikkor 55mm f/1.8D! Tack så jättemycket Jossi!

RINGING BELLS.

Godkväll
Denna kväll är jag hemma och vilar upp mig för att jag fortfarande är rejält förkyld. Helgen ska ägnas åt att städa mitt rum, plugga NO och faktiskt ta tag i mina Gymnasieval. Om en månad ska jag ha valt helt och hållet. Shitt!
I bildbrist får ni en bild på Jack. Ni kanske märker att han är mitt favoritmotiv hihi :)NY DESIGN.

Jag har suttit hela kvällen med hjälp av min syster och gjort en ny design. Jag blev faktiskt riktigt nöjd. Nu är det så att jag man har drabbats av värsta förkylningen, vilket känns lagom bra precis så här till skolstarten. Är hemma imorgon så får vi hoppas att jag mår bättre sen. Peace!

Bild på Sonja från i sommras

JACK.Nikon d80 + Tamron 55-200mm
1/100,  f/4.8, ISO 400


GULLVALLA.


VANESSA.

Hej Världen.
Klockan är snart halv 4 och jag kan inte sova! Har totalt vänt på dynget nu på lovet. Denna dagen var jag först med Vanessa och vi bara chillade. Sen åt vi middag med Tove och Julia på Hard Rock Cafe. Efter det hem till Tove och softade med godis famför Tvn. Nä nu måste jag hoppa i säng! Godnatt!
BOWLING.

Ikväll var jag och bowlade med frida, elvira & waldemar. Efteråt åt vi middag och sen hem till walle på söder och kollade på Lost och gosade med Walles hund Viggo!
FINDUS.HAPPY NEW YEAR!

Nyårsafton firades med Adina, Simon & Siri. Middag med familjerna sen skålade vi cider på 12-slaget uppe på ett berg. Första kramen blev med dessa tre vilket känns super! Sedan bar det hem till mig med Buzz, Guitar Hero, Film och prat tills klockan sex på morgonen. Klockan två vaknade vi och fortsatte bara ligga och söla oss. Åh herregud nu är det 2010!

Simon med sitt sår på hakan
RSS 2.0