FRIDAY.

Jag ursäktar för dålig uppdatering, Har inte orkat helt enkelt. Här kommer några bilder ifrån igår och en från idag. Igår satt vi en park och svullade oss tjocka och glada. Nu är det helg och jag är glad!

svullos


denise


frida


sötisar


jag, adina och frida fick sällskap av syskonen Lindstedh denna morgon

PHOTO.

Hejsan.
Skolfoto idag, fick se mitt ensamfoto. Blev riktigt riktigt dålig. Usch! På måndag ska 9orna ta spexfoto, jag är Frida kommer vara geeks, världens snyggaste geeks dock. Imorgon går jag i skolan från klockan 10 till 12.Så då får kameran följa med och då blir det nog roligare inlägg. Tack & Hej!

TOO COOL FOR SCHOOL.

Gud vad segt det är att gå i skolan just nu. Timmarna går så sjukt långsamt. Om jag inte hade tjejerna som piggade upp skulle jag nog inte klara av skolan. Och jag har beställt bilder nu som jag ska sätta upp på min vägg! Jag visar någon dag, hej!


typv världens sötaste bild på Elvira med sin snygga Coldplay tröja. Hon ringde mig i går från konserten i min favoritdel i Fix You!


Adina Elvira & Malin sjunger till Mando Diao!

SUNNY SUNDAY.

Denna dagen spenderades med Frida & Waldemar. VI köprte Marylandkakor och MER och cyklade till söderbysjön och njöt i solen.


mums


frida med sin fina klänning


jag såg lagom mesig ut


highfive!


walle goes spiderman

PLAYSTATION2.

Ungefär hela min lördag har jag och min syster Klara suttit i soffan framför TVn med varsin playstationkonsol i handen. Kvällen kommer spenderas likadant fast med en Ben&Jerry's i handen istället. Kommer ha hela huset för mig själv, kommer bli rikitigt skönt. Min bror är här också föresten. Det är kul. Jag har saknat honom.

HATA.

Halloj!
Tänkte bara säga att det kanske inte blir lika mycket uppdateringar nu när skolan har börjat. Jag kommer blogga när jag har nya bilder. Vilket kanske inte kommer så ofta eftersom vi slutar så sent. Jag hatar mitt schema. Fredagar som brukar vara min favoritdag är numera min hatdag. Ingen sovmorgon, två svenskalektioner, gympa, b-språk och så slutar vi kvart i fyra. Yeeey...

FÖRSTA DAGEN.

I min skola är det en tradition att varje skolstart så har vi ett ballonguppsläpp. Alla på hela skolan får varsin ballong. En blå eller en gul. Jag har gjort det sen jag var sex år gammal. I Tio år alltså. Men idag var det mitt absolut sista ballonguppsläpp. Det är så otroligt sjukt. Att om ett år kommer jag komma till nya saker. Här får ni lite bilder från idag och en snygg bild på Adina & Malin som vi tog idag. Jag är också lite panikslagen nu för jag fick en så otrolig halsbränna och ont och trött i hela kroppen. Så jag kanske har blivit smittad av svininfluensan! Aaah!


Jag & några till knöt ihop våra ballonger till en klump


ballonger


söta malin


malin och adina var söta. Båda klädda i tröjor från Monki.


underbaringar

SISTA DAGEN PÅ LOVET.

Nu är det slut. Det man har gått ett helt år och väntat på är slut. Sommarlovet är slut. Nu väntas tidiga mornar, läxor, betyg, nationella prov. Imorgon börjar sista året i skarpnäcksskola. Denna dag spenderadas med tjejorna, nudlar, ben&jerry, frödinge kladdkaka och OC.

Bild från Danmark med Vanessa. I miss <3

090817


Jeansjacka gammal, sjal indien, tunika H&M, väska Monki, Jeans Crocker, armbanden har jag gjort själv.

HEADER?.

Asså jag är så trött på min header så jag kan spy. Men jag har verkligen noll insperation till att göra en ny. Så ni får stå ut ett tag till.

EN DAG PÅ GRÖNA LUND.

Denna dag så satte vi på Malin nen ögonbindel och drog iväg henne till Grönan för att fira (något försenat) hennes 15-årsdag. Det var riktigt lyckat! Vi åkte massor och hade det mysigt. Vi fick pangväder med sol och varmt nästan hela dagen förutom på kvällen när det började spöregna och hagla! Vilket var lite kul för alla på hela Grönan sprang panikslaget omrkring för att hitta en plats inte bli blöt på. Men nu är jag så trött så jag håller på att ramla ihop. Ni ska få lite bilder men sen går jag och lägger mig. Godnatt!


Malin


Malin blev glad och skrattade mycket :)



haha sötisar!


modiga tjejer


snyggos


delad ful lugg och lite peace utanför bläckfisken


Elvira tyckte nog att elefanterna var lite läskiga, älskar hennes min på den här bilden!

ONSDAG.

Godkväll!
Idag så har jag har jag varit med pappas kompis från USA och hans dotter Abby som är här och hälsar på. Det var trevligt. På kvällen så blev det pizza med Frida Elvira och Waldemar. Sen stack vi till vitabergsparken igen men denna gången var det bara breakdace så det var inte lika kul. Så vi gick hem i regnet, på vägen hem fick se walles nya lägenhet också det var riktigt fin! sen drog vi hem till mig och åt mackor och kollade på Robotar (hah!).


frida elvira och waldemar


elvira


walle langade poser


breaking


jag hade en gigantsigt TV4 regnjacka.

DANCING.

Halloj!
Denna regniga dag spenderas med dom två söta plupparna adina och frida. Vi deppade över att lovet snart är slut och muntrade upp oss med chokladbollar. På kvällen stack jag och Frida iväg till Vitabergsparken och kollade på massa personer som dansade. Locking var lätt roligast att titta på. Bilderna blev väldigt suddiga eftersom jag satt väldigt dåligt. Men jaja. Jag borde tagit med mig teleobejktivet som Frida sa men jag var för envis för det. På kvällen träffade vi adina igen och kollade på Grease och fick flashbacks från barndommen. Här har ni bilder. Hej!


Innan det började var jag och Frida snygga i våra regnjackor


världens skönaste programledaren


några från tyskland som dansade locking


några från polen som dansa breakdans


BUMBLEBEE.



Nikon D40x + sigma 70-300 mm

BILDBOMB FRÅN SÖDERHAMN.

Halloj!
Nu är jag hemma efter fem sjukt roliga och sköna dagar på Elviras landställe med alla tjejerna. Imorgon fyller min älskade syster 18 år och det ska firas med hela släkten så jag åker bort över helgen. Och sen ska jag bara rånjuta av dom sista dagarna på sommarlovet.


Frida & Elvira


Jag, och juste! Jag har klippt lugg.


Denise, Malin, Tessie & Elvira


Ni är bäst


åkte in till söderhamn och spelade minigolf, jag var dålig och kom sist


söta frida som också har klippt lugg


malin, tessie och frida i söderhamn


malin adina och tessie


hade egen pizzakväll med camp rock med stor projektor


tog nattdopp


det roligaste på hela resan! elvira & denise


tessie och malin...


...som gjorde en ganska så läskigg vurpa! Shitt vad vi skrattade när vi såg att dom var okej!


adina och frida


jag, adina, elvira och denise. Jag ser riktigt ful ut men jag höll på att dö av skratt!

SÖDERHAMN.

Hej alla!
Tänkte bara säga att nu tar jag tåget med Frida & Tessie ner till Söderhamn till Elviras landställe. Och imorgon så åker Adina Malin och Denise upp också. Vi blir borta i fem dagar, ska bli jävligt underbart att träffa dom jag inte träffat på länge, men ni får ha det så bra. Puss hej!

haha typ fulaste bilder ever, men vi är bäst!

LEMURER ÄR COOLA.

Hejsan!
Ursäktar för lite dålig uppdatering, har helt enkelt inte haft något intressant att blogga om. Men idag var jag på skansen men mamma, pappa, jack, morbror Kalle, Fia och min andra Mormor Margit. (ni kanske undrar hur jag har två mormoar men det är en lång historia) Det var otroligt mysigt, här får ni massor av bilder! Hej!


Margit och Jack


Någon mer som slängde nappen sin på skansen än jag?


påfåglarna är sjuktläskiga men snygga på långt avstånd


Jack kollar på sälarna


Älgar! Mitt absoluta favoritdjur!


Stockholm


"Mimmi de rinner lite vatten här!"


Det där såg ganska skönt ut efter att ha gått i några timmar


Jack fick sitta längst fram och tuta


lemurer måste vara ett av världens skönaste djur!


I like to move it, move it!


Den här var lite läbbig...


surikater och också sjukt sköna!

RSS 2.0