JESSICA OCH JAG.

Hej sötnosar
Idag har jag träffat min kära vän Jessica. Vi gick runt på stan, kollade lite fikade lite och så. Mysigt mysigt.
Och så här snygga var vi inne på american apparel!

ONSDAGEN.

Morsning på alla där ute!
Idag promenerade jag och Frida runt på stan med kamerorna och åkte ut på djurgården och bestämde oss att gå in på skansen. Det var riktigt trevligt det ;)


jag stötte på min gamle vän carl von linne! haha snälla igorera mitt ansikte!FYRA STYCKEN SVARTVITA.

Idag har jag pluggat SO med Elvira, Malin och Adina. Konservatism. Fattar verkligen ingenting!


FRIDA OCH MIMMI.


HÖSTLOV.

Lov! Äntligen lov. En hel veckas ledighet. Underbart. Idag var hela nian på moderna museet, Var väll sådär, det är ju så himlans kallt ute nu förtiden. Jag försökte fota lite med klassen hade ett sånt himla tempo så jag fick foto gående!


ONSDAG.

Hejsaan
Jag får en hel del kommentarar om att jag måste uppdatera bloggen oftare. Och ja det är sant. Jag har varit riktigt dålig på att uppdatera på sistone. Jag har haft så fullt upp med plugg, utvecklingssamtal och iup. Men idag var jag i stan med moder och jag han äntligen lyckats hitta mig en jacka! Det blev en svart och mysig sak med luva för 599 pengar! Och ja jag vet det finns inget töntigare än att täcka över så där. Men jag var verkligen tvungen...


I'M IN LOVE WITH PHOTOSHOP.


JACK LUKAS.

Jag är verkligen usel på att uppdatera. Men jag har varit i Luleå i fyra dagar för min mormor fyllde 70. Fick inte jättemånga bra bilder. Men Jack var där och honom kan man inte låta bli att fota. Kunde inte bestämma vilken jag gillade bäst, den i svartvitt eller i färg så jag laddade upp båda.MYSKOFTA.


Min nya kofta, älskar den.

VARM CHOKLAD.AUTUMN.

Hejsan alla.
Idag var det bara jag och Elvira och Malin i skolan för Denise är i New York och Tessie i Mexico (bara lite avundsjuk...) och resten var sjuka. Men det blev mysigt, vi var bara så otroligt flammsiga och skrattade ungefär hela dagen. När skoldagen var slut kl 11:25 så jag vi hem till mig och gjorde pannkakor och fotade bland dom fina höstlöven.


RSS 2.0