Tove och Vanessa

Shooo!
Idag var jag först i farsta med mamma och sedan på kvällen chillade jag med tove och vanessa. Vi typ gled runt lite runt kärrtorp och garvade och ritade i snön :) sen sedan så gjorde vi en blogg! hahah! www.thefuckingdream.blogg.se hah jag vet, fan vilket namn! men vi höll på och dividera typ hela kvällen (a) haha okej. puss <3


Tove undervisar vanessa om hur "mannens underliv är uppbyggt" haha!

Du är snygg

 

God Morgon...

hejsan hejsan,
god morgon kanske man inte kan säga när klockan är tjugo i två. Men som sagt kunde jag ju inte sova igår.
Idag ska jag in till farsta med mamma och kolla efter en billig vinterjacka eftersom min har gått sönder och det kostar lika mkt att laga den som att köpa en ny. Men i morgon är det nyårsafton! :D och på dan ska jag vara med Jessica och sedan på kvällen bli det som vanligt med adina , simon och siri! Jag längtar!


bild från nyår 2007/2008, mina knallröda byxor lyser upp hela bilden !

Ny design

Hallojsan alla!
Jag vet att jag inte är så bra på att uppdatera min blogg. Men jag ska verkligen försöka att bli bättre! :)
Aja, good jul vill jag säga till alla! Jag hoppas att alla hade en mysig jul och fick alla julklappar man önskade sig! Jag fick en mobil som inte var jätteoväntat eftersom man icke kunde ringa mig på den förra :) fast jag vart skitglad. Och sen fick jag annat fint som pyjamas, lite kläder, lite smink, pengar en skiva och sånt :)
Guud vad skönt det är med lov! Jag vill inte att det ska ta slut! Det är så jävla skönt att gå i mjukisar hela dagen osminkad och bara deeega! Fast så osocial är jag inte :) Jag har träffat människor också.  Dagen efter julafton var jag på bio med Elvira och Frida, vi såg Twilight ! Guuud så bra den var :) älska robert pattinson ! <3 och så har jag varit i stan med vanessa ;) och det var mysmys<3 vi hade lite fotostudio också :)
idag har jag degat och på kvällen gick jag på någon teater som hette cirkus cirkör faktiskt bra ;)
aja nu ska jag pysa ! <33 puss


   
      

Dan före dopparedan

Jag vet, jag suger på att uppdatera bloggen...men det är ju jul :) Jag kan inte förstå att det är julafton i morgon ! :o det är ju helt sjukt! Jag orkar inte skriva så mycket mer. Jag vill bara säga GOD JUL och GOTT NYTT ÅR ! <3 puss !SHO!

Hejsan :)
Jag är inte jättebra på att uppdatera bloggen :) men nu kommer det en inlägg. Nu är det äntligen fredag! Men jag har så jävla mkt plugg :/ svenska och no var till idag matte prov, so förhör o engelka uppgit tills på måndag, engeslka tills på tisdag och so prov på onsdag! fffy fan!
i tisdags var det konstert med bandet, det gick bra men fy fan vad nervöst! det kommer bilder sen ! :) Nu ligger jag här på soffan o kollar på one tree hill. mamma kommer snart vi ska baka lussebullar! gott gott<3
PUSS!
/Mimmi

Fredaag

Hoppsan Hejsan!
Idag vare fredag, inte jättespeciellt för mig eftersom jag har varit hemma i tre dagar, men alltid nice med helg :) idag va det kort dag som vanligt. Men alla var upptagna så då var det bara jag och adina kvar efter skolan så tog tuben in till stan, satte oss på Wayne's Coffe och drack varsin gigantisk kopp med varmchoklad! Godaste på länge! :) Så satt vi där och myste och pratade i typ en och en halv timme. Sen fick vi nog och gick istället runt lite och kollade efter lite julklappar. Men sen blev klockan helt plötsligt fyra och Adina behövde åka hem för hon skulle träffa siri :) Först träffade vi Liora på tuben och sen eftersom det är Mimmi&Adina vi snackar om så måste det hända något, då hamnar vi mitt emot en jävla pervogubbe, först typ skrattade han när liora sa nått sen ba satt och log och stirra på adina hela vägen hem ! hahaha, jag kollade ut genom fönstret och kunde inte siuta garva och adina satt där ba "miimmiii!" hahh! :)
På söndag är det julmarknad, det känns ju jättelyckat :) ingen vill typ gå...jag vill gå! (a) haha aja. nu pallar man inte skriva mer. PUSS! <3

RSS 2.0