FARSTA.

Var i Farsta med Angelica, Frida & Elvira. Letade efter en klänning att ha på våran typ bal, men ingen lycka hah! Så vi åt glass istället :)

FRIDA OCH MIMMI "SUTTONDE MAJ!".


HÅLTIMME I VÅRSOLEN.MYSDAG MED ELVIRA.

Idag var den skönaste dagen på länge. 20 grader varmt, solen sken och inte ett enda moln på himmlen! Jag och Elvira var istan och kollade lite, köpte lite smått och gott, bl.a en klänning till Klaras student. Kanske visar sen! Sen kom Elviras pappa och plockade upp oss med båten, vi tog en tur och det var hur häääärligt som helst!


SALEM AL FAKIR 9 MAJ.

ÅÅÅÅÅÅÅH! Salem var för jävla underbaaarrt! Har haft världens största leende på läpparna sen konserten. Det började med att Oscar Linnros var förband (Kilen, han i Snook alltså!) han var jävligt bra. Sen började det regna massa konfetti och då kom HAN (:D :D :D) Han spelade massor av låtar och jag stod och väntade på Brooklyn Sun, och när den kom började jag gråta! Det var så himla vackert. Ni som inte var där missade något alltså. Och förresten. jag rörde honom. Efteråt gick vi till Kungsan och fotade lite. UNDERBAR DAG!CASHFLOW.

Igår hade jag Simon och Siri cafe och vi fick 750 kronor var rakt ner i fickan! Inte helt fel! Och på kvällen var jag och min syster barnvakt och Jack så då tjände jag ytterligare 200 kronor vilket säger 950 kronor på en dag! Om en timme ska jag till Frida, vi ska möta upp hennes syrra och sen bär det av till Berns och där väntar SALEM AL FAKIR! :D

SISTA DAGEN I APRIL 2010.

Valborg blev väldigt lyckat. På dagen var det lekdag i skolan, alla 9orna fixade lekar till småbarnen vilket var roligt i ungefär i en halvtimme sen blev man lite trött...efter det drog vi in och såg på bio. Nowhere boy, den var mycket bra! Sen lagade vi middag och på kvällen drog vi ut och träffade lite folk. Allt var väldigt lyckat förutom att inte adina var med förstås.
RSS 2.0