KUSINVITAMIN BADAR.

Jag är jättejätteglad för jag har fått en till kusiiin! En liten flicka som vi ska åka och hälsa på sen. Jack har varit här hela helgen medans de har varit på sjukhuset, megamysigt!

FINA TJEJER.

Idag var jag frida, tessie och malin ute och fotade i snön! Lyckades som vanligt inte fånga Malin på så många bilder haha. Efteråt drog vi hem till mig gjorde smoothies drack te och åt upp allt mitt bröd i huset! Puss på pannan!

SKA VI CYKLA TILL SKOLAN?Nästan -20°c idag och snön är över en meter hög på vissa ställen. Min kropp klarar inte av mer vinter nu. Fyra skoldagar kvar nu, sen är det lov. Då ska jag isolera mig innomhus!

FRIDA & JAG ÄR SKÖNA.

Mitt uppdatering har varit sjukt dålig men jag har nu varit i sjuk i fyra dagar och inte haft någon intressant att blogga om. Fy fan vad tråkigt det är att vara hemma, jag har överlevt med att jag och frida och underhållt varandra stenhårt över msn och telefon! Vi har varit så jädra sköna. Och Damon Salvator är världens skönaste och snyggaste vampyr !


SKRIDSKOR.

Hallo!
Idag var ungefär halva nian och åkte skridskor i hellas, det var faktiskt riktigt kul. Jag, Elvira, Malin, Tessie, Simon, Jakob och Jason stannade dock två timmar längre än alla vilket betydde att vi var tvugna att GÅ hem. På hemvägen var vi så trötta så vi la oss och dog lite i snön ett tag. Jag bajsar på mig själv att jag inte tog kameran för det var så sjukt fint där ute. Men jag lyckades sno två bilder från Elviras mobil. Hoppas det var okej bara! Puss & godnatt!

VALENTINE'S DAY.

Alla hjärtansdag firades med sjuflickor. Vi bakade tårta och doppade godsaker i chokladfondue. Mums! Lyckades tyvärr bara fånga några av dom på bild. Fina tjejer det dära!


DINNER.

Var hos Elvira på middag igår och firade hennes 16årsdag. Otroligt mysigt var det. Synd bara att Adina skulle bli sjuk! Puss på alla


DEN VACKRASTE STUNDEN I LIVET VAR DEN NÄR DU KOM.LONG BEFORE ROCK'N'ROLL.

Hallå i stugan!
Kommer inte kunna uppdatera mycket denna vecka för att i går var det engelskaprov, idag hade jag nationellt prov i svenska del 1 imorgon är det matteprov, nationellt prov i svenska del2 på torsdag. För att toppa allt är det SOläxa till söndag och engelskaläxa till måndag! Vilken toppenvecka huh? Jag ser fram emot Elviras tjejmiddag på fredag när allt är över! Nu lyssnar jag på Mando och ska försöka plugga lite mera matte....puss på alla!


SATURDAY.

Var i stan med Elvira & Waldemar. Hittade en tröja och en jeansjacka på weekday. På kvällen blev det hemmagjord pizza med dem och Frida. Tummen upp!

weekdays omklädningsrum är coolaHALF BAKED.

Min förkylning är ond och vill aldrig försvinna. Hur mycket snor kan en näsa producera?! Så jag blev hemma denna kväll vilket känns sjukt trist, hade så mycket hellre spenderat kvällen men älskade sjuflickor. Ska istället spendera den framför OC och en Ben & Jerry i handen. Inte hel fel kanske!

3 FEBRUARI.

Onsdag, DMT fierce, hällt en tekopp över malins mobil, kollat på One Tree Hill, Frida har klippt mitt hår(!), lyssnat på Mando Diao

bilden är superseriös

RSS 2.0