ELVIRA, FRIDA OCH JORDGUBBAR.bilderna är tagna av frida!

...

paus.

JAG LÄNGTAR TILL 9:ONDE MAJ.

hela min eftermiddag/kväll har jag pluggat. NO. fy vad jag hatar kemi. Har NOprov imorron och jag känner redan nu att det kommer gå åt helvette...föresten är jag stolt ägare över en salem poster nu *happy* lyckades sno det i skantull här om kvällen när jag och Frida var påväg hem till walle. sweeeeet!

9 maj, lääängtar!

FRIDA, ADINA BEN AND JERRY. FYRA PERSONER JAG VERKLIGEN ÄLSKAR.

Var med Frida och Adina idag. Vi pluggade lite no, satt på mitt tak, åt glass och kolla vampire diaries! Mysigaste dagen även fast det är skola imorgon


JACK.

Igår var den här killen här, han får en alltid att le! :)

SALEM.

Idag har jag pluggat matte hela dagen och bakat en kladdkaka med hallon, mums!

Åh jag längtar till 9 maj, då ska jag & frida se Salem på Berns!

GÅRDAGENS BILDER.


PHOTO BOOTH.

Hallå på alla!
Hoppas alla har det bra här och där, lite gles uppdatering nu, men det är påsklov och jag har faktikt roligare saker för mig än att sitta vid datan 24/7. Igår var jag med frida, malin, tessie, simon, walle och axel. Vi köpte glass och spela spel. Elvira kom sen också. Då gick vi och köpte thaimat och kolla på film. Najs kväll! Bilder kommer sen! Snart kommer Frida hit, vi ska försöka plugga lite och kolla på Vampire Diaries! Adjöken!

SYSTER.

Idag tog jag en lååång promenad med min syster. Det var väldigt mysigt. Förresten har jag färgat håret nu, jag och Klara ser likadana ut!3 APRIL.

Idag har jag varit på promenad i härliga vädret med Adina och Tessie, ätit påskmiddag med familjen, fått påskägg och svullat godis (fick även nya iPodhörlurar i mitt ägg, vad är jag inne på mitt 18 par nu?) Jag och mamma bakade påskgodis som såg ut som fågelbon, söta va? Och så har jag tittat på Pip-Larsson på youtube nästan hela kvällen, det är seriöst världens bästa serie! Någon mer än jag som kollade på det? Glad Påsk på er!

WAFFLES.

Igår fyllde sötnosen Malin 16 år. Grattis! Så vi firade med godis och våfflor i hennes kök, det var mys. Idag har jag varit på Ica Maxi med familjen, köpte bl.a hårfärg, orkar inte med färgen jag har längre! Haha stod inte ens ut en månad!

RSS 2.0