STHLM.

Hej jag är en dålig bloggare. Förlåt. Nu känner man att det verkligen är höst. Det är så otroligt kallt ute. Idag fick man cykla till skolan i vantar och tjock halsduk. Ikväll ska jag kolla på idol och äta ballerinakakor. I bildbrist får ni en bild jag tog i sommras.


FRIDA OCH ELVIRA.


elvira


frida och elviradet här var dom enda tre bilderna när jag faktiskt fick dom att le och inte tramsa bort sig. Dom kommer säkert döda mig för att jag la upp dom och tvinga mig ta bort dom. Men jag tycker dom är världens finaste.

YONITA SCARF.

Titta titta titta! Jag har en ny halsduk! En gigantisk en som jag är helt kär i. Den är hur mysig som helst och kommer bli underbar att ha i vinter. 250 enkronor på Monki.


GRÖNT ÄR SKÖNT.


FREDAG.

Hallå i lingonskogen
Så underbart med fredag! En hel helg framför sig! Jippie! Idag så drog jag och tjejerna in till Naturhistoriska Riksmuseet och kolla Cosmonova, haha det låter barnsligt med vi såg en 3D film som var sjukt läskig!

UNDER DOM SENASTE DAGARNA HAR JAG...

haft cafe i mitt område med adina tessie simon och siri och tjänat drygt 2000 kr till klassresan


ätit massor av jeanettes undebara bullar


varit uppe på adinas tak som sen visade sig vara typ livsfarligt...


var på bio med dom här tre sköningarna och såg Baksmällan. Typ bästa filmen!


varit i paradiset med adina, simon och siri (adinas bild)

PARAMORE 30/11

Jag har inte varit så här glad på läääänge! Paramore kommer till Sverige 30 November och jag & tjejerna har biljetter! Jag kan inte beskriva min lycka!


MEMORIES TURN TO DUST.


DAGENS.


barndomsklänning som är lite omsydd.
jeansjacka - gammal
converse
peacehalsband - Glitter

LÖRDAG TILL SÖNDAG.

Hej alla söta.
Igår var jag och grillade med adina, frida, tessie och malin. Det var riktigt mysigt. Men efter ett tag blev typ anfallna av fladdermöss och rådjur så vi gick in och gjorde en spelplan och kallade på andar! Det funkade faktiskt, sjukt läskigt. Sen satt vi i mitt rum med tända ljus och pratade om allt mellan himmel och jord, grät lite ibland. Och idag har jag promenerat runt med adina, frida och elvira i gamla stan och haft det mys. Tyvärr inga bilder från det för jag orkade inte släpa med någon kamera. Skola i morgon, blää. Nu har jag också gjort om lite med designen som ni ser. Jag kände att jag saknade min gamla design så jag gjorde en ny med nya bilder i. Vad tycks?SPEX.

Halloj!
Min blogglust är nästan helat borta men jag kände att det var dags med ett inlägg. Som jag redan har skrivit så kommer det inte bli lika mycket uppdateringar nu när skolan har börjat. Denna kväll har jag kollat på Slumdog Millionaire. Så jävla sjukt bra film, jag grät (som vanligt) massor, både för hemskheten och finheten. Ni får några bilder från när min klass tog spexfoto. Fotografen var snäll och tog en på mig och tjejerna annrs var det jag som smög omkring och fotade alla. Nu sitter jag och lyssnar på en av mina favoritlåtar och njuter av att det är helg.


vad adina var ser ni nog! :)


elvira och denise var bluesbrothers


malin och tessie var hippies


några av killarna var maffia


och några var millitärer


nisse barzan och nilay


jag & tjejerna. Jag och frida var geeks!

RSS 2.0