MIDSOMMAR.

Hej alla fina!

Usel uppdatering på sistone. Det förvånar mig att jag överhuvudtaget har läsare kvar! Det har hänt mycket på sistone, orkar inte lägga upp allt. Alla mina bilder finns på facebook för er som har mig där. Idag på midsommarafton, var jag med familjen ute vid havet och efter det blev det skansen med fina frida. Glad midsommar på er!DE SENASTE DAGARNA HAR JAG...

haft bal, alla var så fina så fina :)


Haft skolavslutsning och gått ut nian. Många tårar föll man :')Varit och grillat med nästan hela nian

Gud vad jag kommer sakna alla dessa människor<3

MANDO DIAO.

Efter klassresan drog jag, frida, denise, simon, walle, anton, marcus, linde och axel till grööönan där vi såg MANDO DIAO! Och det var för jävla underbart bra! Längtar tills vi ser dom igen på peace and love! Men såklart när vi står där så ska mitt kamerabatteri vara slut så jag fick fota med simons digitalkamera, men det gick bara bra!

BILDBOMB FRÅN ÅLAND.

Hallå!
Är hemma nu efter en klassresa på Åland med hela 9an. Allt blev otroligt lyckat! Jag har faktiskt inte tagit så mycket bilder utan allt är nästan taget av min käre vän Anton haha, efter han såg min kamera ville han leka paprazzi och det lät jag honom göra. Och det blev över 1000 bilder! Så det här är några stycken av alla som finns! Nu är det bara två dagar i skolan kvar. Jag kommer sakna alla dessa människor !
RSS 2.0