ÄLSKADE MÅNDAG.

Hej gott folk!
Idag var det kort dag i skolan, alltid skönt! Imorgon ska jag på öppet hus på Kulturama och sen blir det New Moon med tjejerna, och sen kommer äntligen våran älskade fina måndag! Måndagen vi har gått och väntat på i över två månader är snart här! På måndag är det äntligen dags för PARAMORE!

photo by me.

JAG VÄNTAR PÅ JOHN BLUND.

Idag har jag pluggat svenska hela dagen, otroligt tråkigt. Nu ska jag ringa Frida sen jag ska jag invänta John Blund. Jag är så trött så jag håller på att somna här och nu.


Fota höghus underifrån är kul!

LIGHT.

Tjenamors! Idag har jag städat mitt rum, så stora dammråttor har jag nog inte sett förut! Nu måste jag tyvärr plugga svenska. Fy. Ha det bra!Fyra stycken bilder jag tog i dag ute i solen

GYMNASIEMÄSSAN.

Hej gott folk!
Idag var hela nian på gymnasiemässan. Det var så mycket folk och skolor så man blev helt matt! Kulturama och Mediagymnasiet i Nacka är det jag är mest inne på. Båda med inriktning Foto!Simon, Walle, Malin, Elvira och Tessie var taggade!


haha, jag med min EF-påse!


Angelica & Frida snyggingar


Sen bar det av hem till Elvira med alla våra tusen kataloger och läste på...


Sötisen!


Peace


Adina, Jag och (posar)Frida


Efter ett tag fick Malin, Elvira och Tessie nog och började locka håren på varandra istället, tessie var lagom glad, sötis!

2012

Igår kväll var jag med Elvira & Waldemar och såg 2012 och käkade middag. Det var naajs. Filmen gav vi en 4 bestämde vi ;)


Här satt jag och Elvira och väntade på Walle...


på Taco Bar


ute på isen i medis

TRUE BLOOD OCH MARABOU MJÖLKCHOKLAD.

Hej Alla fina!
Äntligen är det fredag! Sköööönt! Ikväll blir det hemmakväll som gäller, först Idol och sen blir det True Blood och Marabou mjölkchoklad. Fy FAN vad true blood är bra alltså! Jag kan inte sluta älska Bill, Jason och Erik!

DO THE PANIC.


Idag har jag varit sjuk. Lyssnat på paramore hela dagen och gjort om min design. Peace!

KIDNAPPAD.

Hello!
Igår så blev jag kidnappad av tjejerna och iväg dragen till Cybertown! Det var sjukt kul! För tjugo minuter fick man känna sig som en riktig bondbrud! Tack tjejor, ni är finast och bäst!

HALLOWEEN.

Halloweenhelgen spenderades med tjejerna. Hela familjen var borta och jag hade huset för mig själv så vi lagade middag, pratade, skrattade, dansade och kolla skräckfilm. Och såklart har vi turen att klockan halv fyra precis innan vi ska sätta på filmen ska Tessie gå på toa och ska såklart låset gå i baklås och Peter får komma och bryta upp dörren med en kofot! Lagom tur!
snyggaste batman ever!
skarp bild !
Dansa till James Brown på högsta volym med tjejerna måste ju vara det bästa som finns


marängsviss á la Mimmi och Adina!

RSS 2.0