UNDERBART.

Hello!
Idag har varit en underbar dag! Först var jag med Frida Elvira och Malin och picknickade med lite potatisallad och kyckling det var massa mys och sen åkte jag, Frida och Elvira iväg med Elviras båt runt i Stockholm och vi satt i fören och det var helt underbart. Efter ett tag stannade vi och badade från båten och på hemvägen torkade vi håret i den varma vinden. När vi kom hem tog vi en liten middag på donken och sedan promenerade hem från söder. Snaaaacka om sommarlov! Bilder nu!


Malin & Frida


potatissallad, min och elviras favorit!


sommarben
jag diggade rosa flytvästen


söta elvira


underbart


söta frida skrattar åt något dåligt skämt antagligen


badpause framför slottet
min snygga handuk


elvira & frida påväg hem


elvira & jag utanför hovet, vad vi gör vet jag inte. Försöker forma ett O tror jag...

GREKLAND.

Heeej!
Nu är jag hemma efter två underbara veckor på Kreta. Jag var där med familjen, morbror Kalle hans tjej Fia, lila kusin Jack, mormor Jujja & hennes man Lennart.  Ni får bilder istället för massa text! Hej!
söta Jack


Mormor Jujja, Morbror Kalle och kusin Jack

Morbror Kalle i zamariaravinen


Greeksallad, mm!


maffig annanasjuiceKlara & Jag påväg till Elafonissos. Glada som alltid!


Tyvärr var det så ljust så man såg knappt vad man fotade så jag fick inte med Kalles huvud vilket var synd...


jack


Fia, Kalle & JackKalle & Jack

HAPPY BIRTHDAY.

Nu har jag levt i 5475 dagar, 15 år. Grattis till mig! Detta ska firas med cupcakes hos Adina. Och jag har fått ett teleobjektiv! Woho! Hej!


EN GNUTTA SOL.

Hello!
Sorry för dålig uppdatering men jag har icke varit hemma. Igår var jag på pastasallad-picnick med Adina Frida Tessie Elvira och Malin. Vi hade mysigt och njöt i den kortvariga solen. Framåt kvällen bar det hem till Tessie där vi även sov. Vi kollade på något av det mest sämsta och konstigaste film jag någonsin sett. Skipped part hette den! Vi svullade jordnötsringar och kollade på mer filmer. Runt klockan 2 kollade vi på Scream. Den var läskig fast samtidigt kul eftersom det var så dåligt gjort haha! Denna kväll ska bara bestå av att packa eftersom det bär iväg till GREKLAND på söndag! Längta Längta! Och för dom som inte visste det så fyller jag faktiskt år imorgon, det ska firas med tjejerna och cupcakes. Oj detta inlägget blev långt. Hej!


adina & frida


tessie & elvira


myyys


Malin


frida & malin dricker te på tessies balkong i mörkret

TROUBLE SLEEPING.

Gaaah! Jag kan inte sova! Jag har en sån otrolig halsbränna. Jag som just hade blivit frisk ju, nu sitter jag här och stoppar i mig massa stepsils. Ni får bilder från igår när jag var ute med Frida, Elvira & Tessie. Godnatt


två underbaringar


fina fridafjollan var i farten


Jag langade Harry Potter-power och Elvira lite peace


Elvira och Braaago!<3

STRIPES.


idag går jag runt med en tröja från vila och jeansleggins från Gina Tricot. Snart kommer Frida, Malin, Elvira och Tessie hit. Jag är trött. puss

SKOLAVSLUTNING.

Nu är jag klar med åttan. Nu är det bara ett år kvar. Hela året kommer bli det sista man gör i Skapnäcksskola. Fan vad sjukt...nu kommer bilder från igår. Hej!


Jag, Frida och Adina. Jag vet, vi ser likadana ut!


Här spelade jag, Adina, Frida och Elvira för hela skolan med våran engelska och musiklärare. Det gick bra!


Jag, Denise, Adina, Elvira, Tessie, Malin och Frida. Jag älskar er!


Fina Adina


Malin smaskar pizza med röda läppar


Tessie och Frida på tomatis

SCHOOL IS OVER.Nu drar vi och slutar åttan. Ciao!

GRÖNA LUND.

Nu drar jag till Grönan med Adina, gratis åkband och inträde! Yay! Jag orkar inte dra med någon kamera, kanske kommer hem med några dåliga mobilbilder. Hej!

HALF BAKED.

Jag måste vara världens sämsta bloggare, jag har varit så otroligt dålig på att uppdatera denna vecka! Fast det har och göra med att jag har varit sjuk i en vecka så det har inte hänt något intressant med mitt liv alls. Inget värt att blogga om iallfall. Denna kväll blir hemmamys kväll, jag har ätit pizza från tomatis med mammi och pappi och nu ska jag svulla Ben&Jerry's framför någon mesig chick flick. Pusshej!

SICK.

Ursäktar för att jag har uppdaterat så dåligt, men jag har varit så sjuk. Hostat och snorat som bara den. Och så är jag otroligt hes, jag låter som en kråka. Så jag blev hemma idag. Det är otroligt tråkigt, jag ligger bara här på soffan tittar på tv, data, läser lite och sen om igen. Tråååååååååk!


RSS 2.0