VÅREN ÄR PÅVÄG!

Ååh! Idag var det bara ett sånt dä underbart vårväder så man bara blir helt lycklig och sprallig! Strålande sol och +8° gud så underbart! Nu vill man bara att all snö ska försvinna och att värdret ska fortsätta så här!
Idag på SO:n kollade vi på en film som hette "Klassen", och det var bara så otroligt hemsk. Det handlade om en kille som blev så sjukt mobbad och den slutar med en skolskottlossning. Den var baserad på en riktig händelse också. I slutet var jag så nära tårar att jag verkligen var tvungen att tvinga mig själv att inte att börja storgråta inne i klassrummet. Så efter skolan för att vi skulle pigga upp oss själva gick jag hem till Tessie med Frida och Adina och gjorde chokladbollssmet som vi svullade i oss. Mysigt. Nu ska jag kolla på nytt avsnitt av One Tree Hill. Pussen

JÄVLA INTERNET.

pust! som ni ser är det små ändringar. Jag ville göra bloggen lite bredare så att man kunde ha större bilder. Men mitt internet ville inte vara snällt mot mig idag och ville inte gå snabbt. Så det tog otroligt lång tid! Ändrade bakgrundsfärg också. Nu ska jag sova, jag är så sjukt trött så huvudet håller på att rammla ner. Gonatt! Peace out!

Månday.

Halloj!
Tack alla som svarade på frågan i förra inlägget! Vad glad jag blev av alla kommentarer! Märkte också att min statistik hade gått upp, inte för att jag planerar och bli en stor bloggare, men fler läsare är alltid trevligt! Nu ska jag ta det lugnt och sen ska jag iväg och repa med bandet. PUSS!

1. Dagens. Tröja Lindex, jeansväst Indiska, ring farmors gammla
2. Hej jag ser ut som en 7-åring

Lockigt eller plattat?

Skulle bli jätteglad om ni orkade svara! PUSS


SUMMERTIME.

Tänk det som ett litet våtecken, det blir sommartid idag!

VI KALLAR PÅ ANDARNA.

Hejsan.
Kom just hem från någon av världens mest mysigaste kväll. Jag, Tessie, Frida och Malin bestämde oss för att inte bara släcka lamporna utan att ha total blackout och släckte och stängde av allt. Så vi satt vid Fridas köksbord med tända ljus, drack te och pratade om allt mellan himmel och jord hur länge som helst. Det var jättemysigt. Vi fösökte också kalla på andrar och gjorde en sådär spelplan med bokstäver och ett glas. Men gud vad man kände sig fånig när vi satt där med fingrarana på glaset och det inte hände ett dugg! Haha! Nu ska jag äta chokladpraliner och kolla på Grey's Anatomy. Godnattpuss till alla!

DUKTIGA MIMMI!

Åhh jag känner mig så duktig! Jag har pluggat hela dagen och fått klart massa svenska saker! Woohoo! Cred till mig. Snart  är det middag med familjen och sedan antar jag att det blir filmkväll med tjejerna. Nu sitter jag och lyssnar på en underbart fin låt med Coldplay, Lost! heter den. Det var min lördag då. PUSS


CURLS.

Jag fick massa lockar efter snöstormen, kan fortfarande inte bestämma mig om jag gillar mina lockar...vad tycker ni?
Nu ska jag äta pizza och sen ska jag träffa vanessa. PUSS!

FRIDAY.

Hello,
Nu är det äntligen fredag, men en hel helg framför sig! Gud så skönt! Min helg består bara av att plugga då. Nej föresten, min älskade bror kommer i morgon! Wiho! Idag drog jag med mig adina, tessie, mollsan och denise till stan. Vi gick runt och shoppade och sen blev vi så slöa och trötta och behövde socker och kaffe så vi gick till Muffinsfabriken och svulla i oss latte, varm choklad och muffins tills vi var helt proppade! Men det var riktigt mysigt. Tyvärr var vi då tvungna att traska hem sen i världens snöstorm. Jävla sverige, vi vill ha VÅR !

1. Denise, Malin & Adina
2. Latte
3. Fika Fika Fika
4. Dagens köp. Jeansjacka second hand. Tröja Lindex.

VÅRKLÄDER!

ÅÅÅH, gud vad jag vill ha nya vårkläder! I vår och sommar så ska det vara kjolar, tunikor, leggins och converseskor. Inga tråkiga tjocktröjor. Jag skulle så gärna vilja ha hur mycket pengar som helst och kunna köpa vad som helst! Allt man såg som var snyggt skulle hamna i shoppingkassen. Och sen ta hem sina fynd till en stor walk-in-closet och bara frossa i fina plagg. Gud vad underbart.

KAN INTE BARA ÄNGLARNA FÖRSTÅ...

Jahapp...då var man alltså hemma idag också. Fast överdrivet ledsen är jag då inte, för vi ska nämligen bada i dag med klassen. Eller dom andra ska.
Jag borde verkligen plugga lite idag, får se om Mimmi orkar sig på att öppna upp svenskaboken. Annars för man roa sig på bästa sätt, kolla på Grey's Anatomy eller läsa lite Harry kanske. Vem vet.
Min fina Findus misse har lagt sig i en hög på matten i en solstrimma. Han ser ut en som en liten hund! Jaa...det är väldigt härligt väder ute, fast jag förstår mig inte på sverige just nu. Ena sekunden är det strålande sol och plusgrader och sen vips! Så är det 5 minus och blåsande snö. Kan inte änglarna där uppe bara inse att vi inte vill ha mer vinter och ge oss lite riktig vår? Nu ska jag göra mig lite lunch. PUSS!

MORMOR.

Idag gick Mamma Mu på Bolibompa, om det var någon som såg det. För alla som inte visste det då så är min kära mormor författaren till Mamma Mu. Jag kommer ihåg när jag var liten och hon läste böckerna med Mamma Mu's röst till mig och Klara och när vi lyssnade på Kråkradio på kasettband. Mamma Mu var liksom mitt. Inte mitt, men nu är det massa andra ungar som sitter och kollar på det. Men det är ingen jag klagar över, eftersom alla borde njuta av världens bästa mormors sagor!

Bild på min fina mormor. Bilden är tagen typ 1980.

DÖDSTRÖTT.

Hejsan Bloggen.
Herregud jag är verkligen dödstrött. Den känns som om jag håller på att bli sjuk...jag sitter här med en gigatisk kopp te och bara tar det lugnt. Det var meningen att jag skulle gå hem och plugga idag men jag var för trött och frusen för att ens öppna böckerna när jag kom hem. Så ibland orkar men helt enkel inte. Jag får göra dom någon annan dag. Hoppas att jag orkar gå i morgon.
Hej så länge.

1. Frida is snygg
2. Adina och Denise is snygga

MONDAY.

Hejsan!
Idar var det då måndag, vanlig dag i skolan och sedan rep med bandet, det gick ovanligt bra. Vi satte halva låten på en lektion. Och nu är det så att vi har fått ett litet "gig". Camillas brosa och hans kompisar som då är i 18-åldern är komiker och som ska ha en föreställning som heter Comedy-Club med 200 gäster. Och där ska vi då spela några i låtar när dom byter om. Ska bli kul! Sen ska det vara uppspel på Kulturhuset i Farsta i maj. Mycket att se fram emot alltså. Men våran lärare. Helen, inte precis en så skön prick. Eller vad säger ni tjejer? Här kommer lite bilder i från dagen. Enjoy!


1. Man kan roa sig på syslöjdlektioner.
2. Vi jobbar för jultomten, bara så att du vet.
3. Mimmi
4. Tessie & Adina

PEACE, LOVE AND HAPPINESS.


osminkad brud på bilderna.
Men vad hände här? Jag skulle ju göra engelska..

KÄRLEKSMUMS.

Godkväll.
Idag har jag skrivit kapitel tre på mina engelska berättlse, gud, inte bra. Jag har verkligen ingen fantasi, jag börjar med samma ord i varje mening och felstavningar hela tiden. Jag tror inte att författare är något jag borde satsa på.
På eftermiddagen bakade jag kärleksmums med min kära moder. Kanske inte världens snyggaste, men goda! Nu ska jag plugga lite till...och sen är det måndag. Döda mig.
Ciao!

SJÄLVKLART.



Bliss - Muse
Rusty Halo - The Script
Violet Hill - Coldplay
Syndicate - The Fray
Full Moon - The Black Ghosts
Float On - Modest Mouse
The Escapologist - Sugaplum Fairy
Spotlight - Mute Math
Supermassive Black Hole - Muse

OCH SÅ VARE SÖNDAG...

Idag är det söndag, en ny dag! Jag gillar inte söndagar värst mycket, man pluggar nästan alltid på söndagar och så tänker man bara på att man ska till skolan nästa dag. Och det är ungefär så som min söndag ser ut, plugga engelska och matte och sedan ska jag göra om mitt peaceörhänge till ett halsband för mitt ena har försvunnit! Nu sitter jag här i mitt lilla rum och ser ut på den jävla mulna himmlen genom fönstret. Jag vill ha sommar, glass och solglasögon ju.


HAPPINESS.

Ni vet den där jättesöta coca-cola reklamen? Den där med en liten fantasivärld med massa små djur. Jag älskar låten i den, och nu har jag hittat låten! Den heter Open Happiness av Brendon Urie, Patrick Stump, Travis McCoy, Cee-Lo, Jeanelle Monae. Ja ganska många som medverkar i den. Men den är jätteunderbar, snälla lyssna på den!


fast här är min egen happiness, älskar dig Vanessa!

SKJORTA.


1. Skjorta, Pappas. Jeans, Crocker. Palenstinasjal, punkt shop.

NY HEADER.

Godkväll allihopa
För alla som är intresserade har jag gjort en ny header. Var fruktansvärt trött på den förra. Jag vet inte om den är jätteful på pc. För jag har gjort den på min älskade mac. Jag vet att det är väldigt färglös och så, men jag får piffa upp med fina bilder. Nu ska jag ner och äta och sen ska jag bara ta absolut myshemma kväll och kolla på film och äta min underbara Ben&Jerry Bohemian Raspberry. Gud så underbart. Kanske skriver skriver ett till inlägg om jag får lust, kanske inte.
Hej!

TÅRAR.

Hejsan,
Kom just hem från elvira. Jag frida, malin och tessie var där och vi kollde på Titanic, jag gråter exakt lika mycket varke gång jag ser den. Det går inte att inte gråta. Tårarna kommer fast man inte kan hjälpa det. Den är så himla fin, man gråter bara av musiken. Efter filmen var mitt och malins fejs helt rödsvullna för vi hade snyftat så mycket...världens finste film helt enkelt. Men det jag gråter över mest är att jag verkligen faller för killar som räddar sina tjejer. Och Leonardo DiCaprio är så himla fin så jag nästan får tårar nu av tanken på honom i filmen. Han är verkligen underbar. Jag kan se filmen om och om igen men aldrig tröttna på den.
Nu sitter jag här och lyssnar på Violet Hill med Coldplay, jag ska kolla på One Tree Hill nu för jag kan inte sova. Godnatt!

SLUMDOG.

Hej!
Nu har jag varit i medis och kollat på Slumdog millioniare. Den var jättebra. Jättesöt film verkligen, jag förstår att den har vunnit oscars, den berör liksom...
Nu har jag bara varit hemma & ätit och sen ska jag iväg igen, vi ska kolla på Titanic och gråta och mysa!
Puss!

RUBRIK.

hejsan!
idag var ingen kul dag, jag var på tre lektioner och sen fick jag en sån jävla in in ihelvettes mensvärk så jag fick ligga i söta Malins knä i korridoren, fast det vart inte bättre så jag gick hem...hemma har jag legat på soffan kollat på vänner och läst harry. I morgon ska jag på bio med tjejerna fast inte Denise för hon ska vara med sin pojke hihi. Vi ska sa Slumdog Millionaire. Det ska bli kul för jag har velat se den, nu ska jag äta chokladmousse och kolla på one tree hill.
Ciao!

ÄLSKADE OCEANEN.

Äntligen, äntligen ÄNTLIGEN!
Känns det som att våren håller på att komma! Så otroligt härligt med solsken! Det var är väldigt mysig idag. Elvira, Denise och Tessie var sjuka så vi andra fick klara oss :) Vi tog Fridas hemkunskaps-bullar och satte oss på taket på ett litet hus och njöt i solen. Och senare när vi hade gympa var inte Adina och jag med och skulle gå iväg och promenera istället, så vi gick till skolgården där man typ aldrig är längre. Och man har seriöst minnen på varje lilla kvadratdecimeter av den skolgården vi gick runt överallt och pratade om hajkull vid nyckelpigorna, trappan där man gick på styltor, klätterträden bakom oceanenhuset klättrade jag och Adina upp i också! Bara alla underbara minnen med alla undebara oceanen-barn.Gud vad man bara vill tillbaka. Man inser hur stor man har blivit när allt är så litet. Vi pratade också om att saknaden efter våran barndomsbästis Agnes också är väldigt stor <3






1. Converse-tjejor
2. Malin, Adina, jag och Frida
3. Min älskade Adina!
4. Den högsta stenen som man inte riktigt vågade stå på...
5. Jag och Adina i klätterträdet
(mobilbilder)

VÅRKÄNSLOR.

Hello!
Idag är den tisdag. Tre dagar till helg...seegt. Efter skolan var det meningen att jag och Adina skulle göra massa matteläxor eftersom vi har halkat efter med tyo fyra stycken. Men jaa...Adina jag tror att vi får inse att vi två helt enkelt inte kan plugga tillsammans! Haha, nä jag skoja, men det slutar alltid med att vi gör något annat! Denna gång hamnade Adina på golvet.
Vi gjorde inte ens EN läxa, Adina skärpning på oss!
Juste! Jag sitter nu och lyssnar på mina nya skivor som kom idag på posten! Det gick väldigt snabbt...iallafall, jag bara älskar Enough For Now med The Fray! Klicka på länken så får ni höra den underbara låten!
Jag var hos skolsystern förra veckan som sa att man ska dricka tre glas mjölk om dagen så nu sitter jag här med mitt lilla mjölkglas!
Om det var någon annan som märkte det så tror jag att VÅREN började idag! Det var så otroligt härligt att traska hem med Frida och Adina efter skolan i SOLEN!
oj, va långt det här inlägget blev! Aja, puss!


min misse gillar också våren !

Dagens...

DAGENS VILL HA: resa till London med tjejerna
DAGENS KLÄDSEL: tröja, tjol och leggins
DAGENS FRISYR: klämma i nacken
DAGENS LÅT: Jag knarkade The Fray idag <3
DAGENS PLANER: ska iväg och repa med bandet snart
DAGENS SAKNAD: Frida! <3
DAGENS DUMMASTE: Att jag inte har träffat Vanessa på länge <3
DAGENS MISSLYCKANDE: jag antar Elvira :) Nä jag skoja söti! <3
DAGENS DROG: iPoden <3
DAGENS KÖP: beställt två skivor!
DAGENS GODIS: tic-tac
DAGENS HUMÖR: skrattig
DAGENS CITAT: Alla citat från mina tjejer är bäst !
DAGENS ROLIGASTE: Malin som blev intryckt i väggen! Fan vad vi skrattade åt det!

Jonas Brothers!

JONAS BROTHERS KOMMER TILL SVERIGE!
Jag tror jag dör! :D Jag avgudade verkligen Jonas Brothers den i sommras, jag var verkligen galen! Men jag gillar dom fortfarande men inte lika mycket, men jag och frida som så missade dom när dom var här lovade varandra att vi SKA se dom när dom kommer tillbaka, och vi håller vårat löfte som också Camilla är på. Så så jävla lugnt att vi ska se dom i höst! :D


Vi ska till London tjejer!

Hello!
Igår var det en mysig kväll med Malin, Tessie och Elvira. Vi köpte godis för 66 kr (a) och kollade på Melodifestivalen. Verkligen inte lätt låt vann...Men vi pauserna så sökte vi på alla våra favoritband och The Fray och Paramore ska spela i London i maj!! Så vi har bestämmt att alla vi sju små tjejer ska ta ledigt och ta en liten trip till London! va säger ni om det? :) Nu har jag städat hela mitt rum, det var dammigt! Usch. Och sen ska jag plugga svenska och engelska. Bläää.

aja, puss

MUFFINSFABRIKEN.

Hejsan Hoppsan!

Idag var hela åttan och badade, det var helt okej. Jag klarade alla simprov iaf. Efter badet jag jag, Tessie, Malin, Vera, Lisa och Heidi till Muffinsfabriken där vi satt och drack kaffe, varm choklad, åt muffins och pratade i några timmar. Det var väldigt skönt eftersom man var väldigt trött efter badet. Nu sitter jag här i soffan och äter middag, mamma har köpt hem Thaimat så otroligt gott! Jag kollar på How I Met Your Mother, fan vad jag älskar den serien, den är så jävla underbar! Älskar verkligen Barney, Neil Patrick Harris! Han är så grym och skön!
Nu ska jag äta upp! Puss


Tisdag

Halloj!
Varit ganska vanlig dag idag, vi har sexualkunskap i skolan så idag på SO:n så kollade vi på Hipp Hipp Hora och den var faktiskt inte särskilt bra, det ända jag kunde tänka på var jag och vanessa som avgudade den filmen och tyckte att sebbe var sååååååå söt ! please.
Alla lärare har fortfarande något emot mig och adina, iallafall Bahman o Felix...
Aja. ska dra nu . puss

Harry Potter 6 är faktiskt sorglig...


Energikick!

Jag tror aldrig jag har haft så mycket energi som jag hade när jag gick hem med frida och tessie idag, jag sparag som fan! Hoppade runt, skulle hoppa på alla brunnar, på alla vita sträck på övergångställen, rundade massa lyckstolpar, och vi varje skylt där det står hur snabbt man får köra sprang jag fram till och skrek räknade siffran. Sen kasta jag mina nycklar på maken, sprang och hämtade dom, upp på en plåtsak , ner igen. Jag var helt jävla gaaalen!


Baka, baka liten kaka

Hejsan!
Skulle egentligen varit med Jessica idag, fast det blev inte så..jag spenderade dagen med sötnosarna tessie, malin och frida istället, vi bakade tigerkaka, drack te och spelade kort! Haha värsta drag vi våran lördag ! Nu har jag varit hemma och ätit och sedan ska jag i väg till frida, vi ska kolla på twilight och äta våran kaka!
hare bäst<3


Klumpiga jag

Jag är bara så jävla klumpig, jag gör illa mig själv, andra och mina ägodelar typ hela tiden,
- jag klev på häftstifrt så det åka ända in i foten! gjorde skitont!
- jag hällde en tekopp över min mobil
- jag kan absolut inte äta normalt, spiller HELA tiden.
- en gång skulle jag vända mig om för att gå iväg i dörröppningen så en hel klass såg mig, och bakom mig stod det en stol som jag ramlade över...
 -jag gjorde sönder min digitalkamera
- en gång på trummorna gjorde jag sönder ett av trumseten
- jag ramlade en gång mitt på fotbollsplanen för att jag fastnade med foten i fotbollsnätet
- jag stod helt stilla på gympan och helt plötsligt ramlade jag på ingenting!
- jag slår i huvudet i en lampa vi har hemma ungefär varje dag
- jag slängde mig på min säng för hårt så att en planka gick sönder...
- jag gjorde världens vurpa på isen här om dagen
- jag tappade mitt puder i marken så det gick sönder
- jag har gjort sönder alla mina linnen

jaaa, listan kan nog gå på en stund till....


Pics

Var och träffade Adina idag, jävla härligt att se henne! Sedan gick jag Malin, Tessie och Elvira hem till mig drack te och tog massa bilder ! Trevligt! puss


Jag vill ha vår!

Guuud vad jag längtar till våren! Tänk att bara kunna dra på sig ett leggins och en tunika, tunna tygskor, ta cykeln och bara glida ner för backarna och känna den varma luften i håret, se alla krokusar, visippor och tussilagos i det gröna gräset.
Gud vad jag längtar!


Jag är en snäll syster

Nu har jag hjälp klara med en fotouppgift hon hade i läxa, och snäll som jag är ställde jag upp på att vara modell, vilket inte var lika kul som det låter eftersom hon var tvungen att fota med film! Så jag kan inte se hur bilderna blir! Skitkul! Nu gör jag absolut ingenitng! Eller jag sitter och chattar med lite olika personer & sånt, bara njuter över att vara läxfri! Nu sitter jag här och lyssnar på The Script<3 Och juste! Frida & Tessie, jag laddade ner lite låtar med Paramore! Dom var bra;)
okej , puss hej!
 
jag håller mitt löfte att inte anväda foundation!

Maathfs!

hejsan!
Nu sitter jag här med en jättestor kopp te och bara myser. Det var ingen engelska idag så jag slutatde tidigare! Adina har fortfarande inte kommit till skolan, jag saknar henne väldigt mycket. Jag kom och tänka idag på när vi brukar gå runt och säga "maathfs!" hahah, adina bli frisk!
Nu ska jag dricka upp mitt te och kolla på Yes Man
pussen !


hahahah! adina kommer du ihåg ? <3

En liten gnutta hopp...

hej bloggen!
Jag ska inte skriva så långt, kom just hem från att ha repat med bandet, det gick ganska bra. Våran lärare gillar verkligen inte mig och bli skitsur varje gång jag käftar emot henne. Fy.
Idag påväg hem från skolan fick jag och frida en liten gnutta hopp om att våren var påväg för vi såg en liten solstråle på marken, men det hoppet försvann ganska snabbt för det visade sig att solstrålen var ljuset från en bil...suck. All den här j'vla snön! Jag vill ha fram med solen, fram med tjolar, shorts, legging och solbrännan!
Nu ska jag ta en dusch och sedan läsa Harry Potter ! Mys!
Puss



bilden har min kära syster ritat !

Sista dagen på lovet...

Jag vill inte bara höra den där jävla genomträngande hemska väckarklockarsignalen i morgon klockan halv 7 på morgonen. Jag vill inte.  INTE. Nu sitter jag här vid köksbordet, jag snodde pappas laptop, som har ett otroligt irreterande tangentbord. Mamma står i köket och lagar lasagne, jag är jättehungrig! Jag åt typ en macka till lunch.
Jag har suttit här och kämpat med min bildläxa denna eftermiddag, och jaa...jag tror att folk kommer skratta åt den när jag kommer tillbaka till bildsalen, för fy fan vad ful den blev hahaha! :)

Juste. Hörde ni vad som har hänt med min mobil? Min nya fina mobil. Jag hällde en tekopp över den. AAH! Varför är jag så jävla klantig när det gäller mat? Vad är det för fel på mig? Nu är i allafall skärmen helt blurrig. Mimmi och fina mobiler man måste vara rädd om går inte ihop helt enkelt.
Aja nu måste jag skriva rent en svenska grej på datorn.
puss!

Mitt hundrade inlägg!

Hejsan Bloggen!
denna dagen spenderades med frida, malin och tessie. Vi gick hem till Malin och drack te och pluggade.Eller ja, vi pluggade inte så mycket...pratade mest hah. Sedan gick vi och köpte middag, världens godaste thaimat och ben and jerry's! Och efte det gick vi hem till Frida & kollade på Prinsessas Dagbok och Notebook, eftersom Tessie inte hade sett, världens finaste film <3 Och sen kommer man hem och läser på adinas bilddagbok att hon har åkt snowboard och har nu armen i gips! ADINA! Din lilla unge du ska inte ut i backarna!<3 Kom hem nu så vi kan ta hand om dig! Vi saknar dig sötis! <3
Nu ska jag gå och lägga mig, puss!

RSS 2.0