Ben&Jerrys

Jag är så sugen på Ben&Jerrys just nu så att jag kan dö! På hela sommaren har jag ätit fem olika smaker! Jag är Beroonde !



Klassfoto

HalliHallå ,

idag vare skola , och vi hade skolfoto. Usch och fy man fick se sitt ensamfoto och det var ingen trevlig syn ! Fyy.
Juste , vi kanske ska ha Karl Hurtig som NO lärare . Asså seriöst, jag vill inte ha gucking kallehurtbulle med samma röst so en pingvin till lärare! Jag kommer inte lära mig ett skit !
I sändags hängde jag lite med vanessa&tove vi hade kul:) asså toves garv och vanessas röst asså det kan ingen slå ! :Dhaha! sen tog vi lite pics på datooorn




Sen i går kväll så var jag lite med Jerry&Joel o det hände inte så mkt mer.

haha puss hej! <3



HAHA! OBS OBS ! Bild från 6an. Kan man vara fulare ?
hah , OBS! Bilden är från 6an! Kan man vara fulare ?




Vanessaaaa ! <3

SHOOOOOO !

denna lördag spenderade jag med vanessa ! Vi typ chilade mest. Snackade massa om skolan,
Sen eftersom det är lördag så gick vi till Bagis och köpte varsin påse godis ! :) som vi skulle ha på kvällen men typ 50% försvann på vägen hem (a) hahaha! sen tog egoade vi oss med massa bilder på datan :) haha ,

 

haha, pusskalas !

/ Mimmi Pigg

<3

SKA VI LEKA FULLIS-LEKEN ? :)
hahaha! så mycket minnen med er tre älsklignar ! <3







Äntligen Fredag !

YIPPIE ! :) äntligen helg ! , asså jag är helt slut efter första veckan...
idag har vart en ganska skön dag hade svenska med rollspel , sen hade vi matte och jag, nilay och angelica gjorde bort oss för hela klassen :) hahahah! sen hade vi läsning och jag , frida o elvira satt typ i bilioteket och asflabbade hela tiden för Elvira gjorde en rolig rörelse när fridakliade sig på benet ! HAHAH , vilken humor :D haha sen hittade jag , walle och elvora några piprensare och gjorde mustacher av dom haha det var skitkul ! :) sen hade vi fredagsfika det var nice :)

efter skolan stack jag , frida , walle och denise en stund hem till elvora och spelade GH  , sen stack denise och vi andra åt mellis och typ kastade havrefras på hela köksgolvet :) hahah sen började jag och wallebråka ochytp gormade på varandra och frida och elvira satt emellan och blev typ skitförvånade ! hah!  , hahah fast vi blev sams :) sen stack jag elvira o frida in till stan och åt m iddag på taco bar oh pratade om allt möjligt sen när köpte vi godis och jag gjorte TOTALT BORT MEJ I GODISAFFÄREN ! hahahha , men mitt godis var oätligt för det smakade tvål ! urka ! <---frida style. hahah och sen gjorde frida bort sej när hon skulle planka på tuben hahah hon kom typ halvvägs in i spärren sen fastnade hon och typ stod och juckade och försökte komma ut ! hahahah elvira ba viksa till mej:
-asså mimmi vi känner inte henne ...
HAHAHHA :D sen typ kollade vi på NileCity<3! och körde Eye Toy tills vi blev helt slut! :D hahah , jag vann typ alla matcher! jag är så jävl grymm ! :) hahah ,
juste ! adina var sjuk idag.... :( KRYA PÅ DIG DINSKON <3

okej ! allt för nu ... ha en bra helg!

PUSSKALAS ! <3

/ Nöörden

Träningsverk...

HERREGUUUUUD !

idag på gympan så sprang vi 3 km! fattar ni ?! 3 kilometer ? :O asså för mej är det så jävla låång :O ,hahah asså jag måste verkligen träna upp min kondition :S asså jag har så sjukt mycket träningsverk, men frida har gett mig lite bra tips på att stretcha, men det gcik inte så bra hahha . Jag var så trött när jag gick hem så jag och frida satte oss på en bänk o prtatade i en halvtimme så jag satte mej mitt på gatan och stretchade hahah. Alla kollade typ konstigt på mig :)

Aja , nu ligger jag i soffan med laptopen och kollar på Americans Funniest HomeVideos, det är så jävla tråkigt. Asså hur kul är det att kolla på massa personer som typ gör illa sig? Åååh! Jag stör mig på den där jävla programledaren också! ,

Juste ! I morron är det fredag yippie yippie yey finnaly helg ! :D hahah , nu ska jag typ äta , men vi ses !

PUSSKALAS <3

shoo ,

hej sötnosar här och där , hade typ världens jobbigste dag så jag pallar inte skriva så mkt , jag skule åkt till farsta med elviruh och fridaaoo , men fick helvettes magknip så jag drog hem :/ , sitter och pratar med vanessa om lite ditt och datt <3 :) ,haha
ska nog suuussa nu. är fett trött I:) haha ,

PUSS !

Trött...

Nu ska jag snart i väg till skolan , men jag pallar inte!i dag har vi mna båda hatämnen no OCH so ! :( och så slutar vi klockan 4. så nu har jag gnällt lite :) <3 jag slänger in ett inlägg i kväll !
PUSS <3

Ny blogg !

Tjena Mors!

Då har jag då skaffat en blogg! Som jag ska försöka uppdatera så ofta jag kan...(a) Jag vill tacka min syster som typ har hjälpt mej...eller inte hjälpt mig hon har gjort allting så har jag bara bestämmt hur det ska se ut hahah : ) jag är totlalt värdelös på html.

Jaa..då har man börjat 8:an då...shitt! är jag så stor ?! :O iallafall, 8d. Fast det är inte många klasser vi har hetat 7a och 7b men då har lärarna kommit på att vi ska byta så vi ska heta C & D i stället, jag vet inte varför. Vi har typ jättjobbigt schema , vi slutar typ 4 fyra dagar i veckan! Joooobbigt. Jag, Frida och Elvira tröstade oss själva i går med att åka till stan och äta på taco bar (a) FATASS ! : ) haha men det var nice ;) Våra lärare har bestämmt att köra pang på schemat redan andra dagen så idag har vi haft Bild , Engelska , Matte , No och So. Nilay, jag och Angelica ägade lungt på matten:)
I morgon har vi B-språk ska få ny extra engelska lärare . hoppas det bli någon bra...Emelie  nej tack hahah .
Haha jag slänger in ett inlägg i morron om jag kommer ihåg! Yippie! Vi har sovmorron i morron! Halv tio here I come (;
Pusskrig och gonatt ! <3
/ Mimmi

RSS 2.0